Personvern

For å kunne inngå en avtale med oss via nettstedet, må du registrere deg med følgende personlige opplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– e-postadresse

Personopplysninger blir ikke overført kryptert.
Personopplysninger i forbindelse med kjøp registreres hos MadeBy Pavola og lagres i 5 år for å sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisaker. Deretter blir opplysningene slettet.
Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg.
Når det samles inn personopplysninger via vårt nettsted, garanterer vi at det alltid skjer etter ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn, og hvorfor.
Vi bruker kun disse opplysningene for å sende varen og informere deg om eventuelle uforutsette leveringsproblemer. Dessuten vil du etter en bestilling motta ordrebekreftelse via e-post.
Vi lagrer dine data sikkert, men ukryptert.
Det registreres ingen personsensitive opplysninger.
Du kan alltid logge inn på min side for å se hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Du kan også endre og slette opplysningene der.

Vi benytter oss av Paypal og Klarna for betaling på nettsiden. Ved evt. henting kan du betale direkte til oss. Eventuelle korttransaksjoner blir da foretatt ved bruk av iZettle. Dette innebærer at vi aldri mottar noen informasjon om dine kredittkort eller lignende. Det eneste vi får av informasjon er at betalingen er utført slik at vi kan avslutte handelen og sende deg (utlevere) dine bestilte varer.

For å lese om vår bruk av informasjonskapsler/cookies kan du klikke deg inn her.

Legg igjen en kommentar